blerta syla sorted by
relevance

Admin29.08.2021

Miss Kosovo

Ne shkollen fillore filloi te tregohej shum e shkelqyeshme ne fushen e vizatimit por edhe ne fushen e letresise dhe gjuhes shqipe Ka qene tete vite me rradhe antare e grupit recitatoreve dhe ka qnee kogja e sukseseshme ne ate fushe pastaj ka shfaqur talent edhe ne vizatim ne oren e vizatimit mesusja edhe profesoret e arsimtaret e saj e merrenin ate dhe qon klase per klase e qonin neper ore te vizatimit si shembull qe eshte duke vizatuar mire.
Admin18.06.2021

Blerta Syla from Summit Argo, IL, age ~29

74 Pakse Lebanon Renata De Alba Helu 21 1.
7506
Admin14.07.2021

Kosovo: Flag proposals shown at the Kosovo Art Gallery

76 Hanoi Zambia Aya Nakamura 22 1.
7000
Admin20.08.2021

Kush e bëri Blerta Sylën “Miss Kosova” në vitin 1995?

83 Anshun Colombia Sofia Otalvaro 22 1.
3101
Admin07.09.2021

Foto e fundit e gruas së Veton Surroit iu lë pa fjalë

78 Diriamba Nigeria Stella Lawani 21 1.
5800
Admin07.09.2021

A e dini se gruaja e dytë e Veton Surroit ishte Miss Kosova?

83 Ramnicu Russia Ksenija Ivanovskaja 22 1.
1008
Admin21.06.2021

Miss Kosovo

Mexico and Romania placed for the 3rd time in a row.
66010
Admin10.08.2021

Blerta Syla

78 Tirana Angola Eunice Cussema 26 1.
6109
Admin30.06.2021

Miss Kosovo

South Africa - Virginia Montjane• 77 Parma Jamaica Janice Redwood 24 1.
4705